Ο τυχερός Pigogo-er του μήνα!

Ένας τυχερός ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ την επιστροφή χρημάτων του μήνα!

Pigogo-er

Πλέον κάθε μήνα, ένας τυχερός διπλασιάζει την επιστροφή χρημάτων που κέρδισε από το Pigogo κατά τη διάρκεια του μήνα!

⇨ Πώς μπορώ να πάρω μέρος στην κλήρωση;
Κάθε αγορά που θα πραγματοποιείς μέσω του Pigogo κάθε μήνα, θα μετράει ως 1 συμμετοχή για την κλήρωση του συγκεκριμένου μήνα. Οπότε, όσες περισσότερες αγορές κάνεις από τα καταστήματα του Pigogo, αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι εσύ ο τυχερός Pigogo-er του μήνα!

⇨ Τι θα κερδίσω;
Θα (ξανα)κερδίσεις το ποσό της επιστροφής που είχες συγκεντρώσει τον συγκεκριμένο μήνα! Για παράδειγμα, αν μέσα στον μήνα είχες κερδίσει €10 επιστροφή χρημάτων από αγορές που είχες κάνει, τότε θα κερδίσεις επιπλέον €10 στον λογαριασμό σου στο Pigogo!

⇨ Κάθε πότε γίνεται η κλήρωση;
Η κλήρωση πραγματοποιείται 45 ημέρες μετά την τελευταία ημέρα του μήνα που κληρώνεται. Ο λόγος που πραγματοποιείται τότε είναι γιατί οι αγορές που θα συμμετέχουν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν πρώτα επιβεβαιωθεί από τα ίδια τα καταστήματα.

⇨ Πώς θα ενημερωθώ αν έχω κερδίσει;
Ο νικητής κάθε κλήρωσης ενημερώνεται μέσω e-mail από το Pigogo ενώ η πίστωση του ποσού θα πραγματοποιείται μετά από 3 εργάσιμες ημέρες.

Όροι & Προϋποθέσεις Κλήρωσης:

  • Κάθε αγορά που πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας του Pigogo κάθε μήνα, μετράει ως μία συμμετοχή στην κλήρωση του μήνα.
  • Ως έγκυρη συμμετοχή θεωρείται συμμετοχή/αγορά που έχει επιβεβαιωθεί από το κατάστημα.
  • Οι εγγραφές από το πρόγραμμα Tell a Friend δεν υπολογίζονται ως συμμετοχές στην κλήρωση.
  • Στο ποσό που πιστώνεται ως έπαθλο της κλήρωσης δεν υπολογίζονται οι αγορές από προωθητικές ενέργειες, οι αγορές με διπλάσια επιστροφή καθώς και η πρώτη αγορά ενός χρήστη.

Αν θέλεις λοιπόν να είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός Pigogo-er, μην ξεχνάς να περνάς πρώτα από το Pigogo, πριν από κάθε online αγορά σου! Δες εδώ όλα τα καταστήματα!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0