Top 10 προϊόντα περιποίησης προσώπου

Το πρόσωπο χρειάζεται καθημερινή φροντίδα για να δείχνει υγιές και λαμπερό. Η κακή διατροφή, το μακιγιάζ, το άγχος και οι ρύποι του περιβάλλοντος επιβαρύνουν την επιδερμίδα, η οποία έχει ανάγκη από καθαρισμό, ενυδάτωση και προστασία!

Όλα αυτά σίγουρα τα γνωρίζεις… Γνωρίζεις όμως ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για ένα καθαρό και όμορφο πρόσωπο; Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στα φαρμακεία για την καθημερινή σου περιποίηση.

 

Καθαρισμός

Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για τη φροντίδα του προσώπου σου είναι ο καθαρισμός. Επίλεξε ένα προϊόν που είναι φιλικό προς το δέρμα σου. Προτεινόμενα προϊόντα:

  • Bioderma Sensibio H2O: Ήπιο διάλυμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Apivita Cleansing Foam: Κρεμώδης αφρός καθαρισμού για πρόσωπο και μάτια με ελιά και λεβάντα
  • Medisei Panthenol Extra Black Peel off Mask: Μάσκα για βαθύ καθαρισμό που χαρίζει αίσθηση δροσιάς

 

Ενυδάτωση / Αντιγήρανση

Αμέσως μετά τον καθαρισμό, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για μια απαλή και ελαστική επιδερμίδα. Διάλεξε μια ενυδατική κρέμα ή μια αντιρυτιδική (αν το χρειάζεσαι) που θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου. Οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν τις παρακάτω κρέμες:

 

Προστασία από τον ήλιο

Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου! Είτε είναι καλοκαίρι, είτε χειμώνας, καλό είναι να προστατεύεις το δέρμα σου από την ακτινοβολία του ήλιου. Προτεινόμενο προϊόν:

 

Όλα τα παραπάνω καθώς και πολλά ακόμα προϊόντα περιποίησης προσώπου μπορείς να βρεις στα καταστήματα του Pigogo. Διάλεξε αυτά που καλύπτουν καλύτερα τις δικές σου ανάγκες και απόκτησε ένα λαμπερό και όμορφο πρόσωπο!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0