Τι δώρο θα κάνεις σήμερα στον εαυτό σου;

Ακόμα και αν τα γενέθλιά σου ή η γιορτή σου αργούν, πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για να κάνεις ένα μικρό (ή και μεγαλύτερο) δώρο στον εαυτό σου και να ανανεωθείς! Δεν το λέμε εμείς αλλά οι έρευνες..!

Για να σε βοηθήσουμε πάντως, σκεφτήκαμε μερικές ιδέες για σένα 🙂

  1. Νέο outfit γυμναστηρίου: Αγόρασε αθλητικά παπούτσια, μπλούζες και αξεσουάρ και ανανέωσε το outfit του γυμναστηρίου (είτε πας συχνά είτε όχι)
  2. Χαλαρωτικό μασάζ: Κλείσε ένα πακέτο περιποίησης και ομορφιάς από κάποιο site προσφορών όπως reGroup, Bodydeals, Deals365, DealSafari κ.α.!
  3. Gadget: Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις δικό σου εκείνο το gadget που κρυφοκοιτούσες αλλά δεν αγόρασες ποτέ;
  4. Αξεσουάρ: Καινούργια αξεσουάρ όπως ένα ρολόι, μια γραβάτα, σκουλαρίκια, βραχιόλια ή κολιέ μπορούν να ολοκληρώσουν και να αναδείξουν την εμφάνισή σου. Βρες αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου στυλ!
  5. Διακοσμητικό χώρου: Μικρές αλλαγές στο χώρο σου μπορούν να σου χαρίσουν αέρα ανανέωσης! Αγόρασε είδη διακόσμησης για το υπνοδωμάτιο, το σαλόνι, το μπάνιο ή την κουζίνα σου!
  6. Σετ καλλυντικών: Αν είσαι γυναίκα, ένα νέο σετ καλλυντικών ή ακόμα και ένα νέο κραγιόν θα σου τονώσουν σίγουρα την ψυχολογία!Αν είσαι άνδρας, μπορείς να αγοράσεις προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο ή ακόμα και για το μουστάκι σου (αν έχεις)!
  7. 3ημερη εκδρομή: Σχεδίασε μια εκδρομή εντός Ελλάδος ή σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη! Εντάξει… αυτό το δώρο μπορεί να είναι και για δύο!
  8. Βιβλίο: Τι καλύτερο από ένα βιβλίο που θα σε χαλαρώσει και θα σε ταξιδέψει μέσα από τις σελίδες του;
  9. Παιχνίδια: Αν είσαι λάτρης του gaming, τότε σίγουρα αυτό είναι το ιδανικό δώρο για σένα! Βρες τα καλύτερα αξεσουάρ και παιχνίδια για την αγαπημένη σου κονσόλα.
  10. Extreme sport: Σκέφτεσαι καιρό τώρα να δοκιμάσεις κάτι νέο; Τι θα έλεγες για αναρρίχηση, paintball ή μία ελεύθερη πτώση; Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!
  11. Θεατρική παράσταση: Πάντα μία θεατρική παράσταση μπορεί να σε αναζωογονήσει! Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες μία εξάλλου;
  12. Τραπέζι για 2, για 4, για 6!: Κάνε κράτηση σε κάποιο εστιατόριο που δεν έχεις πάει ξανά! Προαιρετικό: Πάρε μαζί τον κολλητό σου, την παρέα σου, ή κάποιον που έχεις καιρό να δεις!
  13. Αθηνόραμα Club Card: Όλοι γνωρίζουν την κάρτα αλλά λίγοι τα οφέλη της! Γίνε μέλος και εξασφάλισε εκπτώσεις σε σινεμά, θέατρα, μουσικές σκηνές και όχι μόνο!

Αν δεν βρήκες αυτό που ψάχνεις στη λίστα μας, σίγουρα θα το βρεις αν ψάξεις τον κατάλογο με τα καταστήματά μας στο Pigogo. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 440 καταστήματα που καλύπτουν όλους τους κλάδους, όπως ταξίδια, μόδα και ομορφιά, τεχνολογία, είδη σπιτιού, υπηρεσίες κ.α.

Μην ξεχνάς ότι αγοράζοντας μέσα από το Pigogo, μπορείς να κερδίζεις επιστροφή χρημάτων και να εξοικονομείς σε κάθε σου αγορά! Τί περιμένεις;