Σχετικά με τις πληρωμές στο Pigogo.

money1

Επειδή αρκετοί μας ρωτάτε σχετικά με τη διαδικασία πληρωμών στο Pigogo και πώς αυτή λειτουργεί, σκεφτήκαμε να γράψουμε ένα σύντομο κείμενο σχετικά (όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με τις πληρωμές, αναφέρονται στις Συχνές Ερωτήσεις, στην ενότητα «Θέματα πληρωμών»).

Η συχνότερη ερώτηση αφορά στο ότι βλέπετε χρήματα στον λογαριασμό σας από επιστροφές, αλλά αυτά δεν έχουν πληρωθεί ακόμα. Αυτό συμβαίνει συνήθως γιατί οι αγορές δεν έχουν κατάσταση «Προς πληρωμή» αλλά έχουν κατάσταση «Νέα» ή «Επιβεβαιωμένη».

Ενημερωτικά, μια αγορά έχει τις ακόλουθες καταστάσεις:

  • Νέα: έγινε αγορά και αναμένεται επιβεβαίωση της από το κατάστημα
  • Επιβεβαιωμένη ή Ακυρωμένη: η αγορά επιβεβαιώθηκε ή ακυρώθηκε από το κατάστημα
  • Προς πληρωμή: το κατάστημα έχει πληρώσει το Pigogo για την αγορά και το ποσό της επιστροφής μπορεί να κατατεθεί στον χρήστη από το Pigogo
  • Πληρωμένη: το ποσό της επιστροφής από την αγορά έχει κατατεθεί στον χρήστη από το Pigogo

Άλλοι λόγοι που ένα ποσό δεν έχει πληρωθεί ακόμα, είναι:

  • Τα στοιχεία πληρωμής στον λογαριασμό δεν είναι συμπληρωμένα ή σωστά: Υπάρχουν 2 τρόποι πληρωμής, η κατάθεση σε ελληνικό τραπεζικό λογαριασμό ή η πληρωμή σε Viva Wallet. Φρόντισε να έχεις καταχωρήσει σωστά στοιχεία ώστε η πληρωμή να γίνει κανονικά. Διαφορετικά, η μεταφορά θα αποτύχει και τα χρήματα θα παραμείνουν στον λογαριασμό σου στο Pigogo.
  • Το συνολικό ποσό «Προς πληρωμή» δεν ξεπερνάει το ελάχιστο ποσό πληρωμής: Ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που έχεις επιλέξει, έχεις ορίσει και το ελάχιστο ποσό πληρωμής. Στο Viva Wallet το ποσό είναι από 1€ αλλά στην τραπεζική κατάθεση είναι 5€.
  • Δεν έχει ακόμα φτάσει η ημερομηνία πληρωμής:
  • Το Pigogo κάνει αυτόματα πληρωμές στα μέλη του 2 φορές τον μήνα – μέσα και τέλος του μήνα, ή την επόμενη εργάσιμη. Εφόσον έχεις ποσό «Προς πληρωμή», μπορείς να δεις πότε είναι η επόμενη πληρωμή στη σελίδα Σύνοψη.

Ήδη, πολλά μέλη έχουν εισπράξει επιστροφή σε χρήματα είτε στον τραπεζικό λογαριασμό τους, είτε στο Viva Wallet τους. Αν δεν είσαι μεταξύ αυτών, κάνε μια δωρεάν εγγραφή και ξεκίνησε να εισπράττεις!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0