Sites προσφορών + επιστροφή χρημάτων. Ο καλύτερος τρόπος να εξοικονομήσεις χρήματα!

sales_percentage

Τα sites προσφορών αποτελούν εδώ και καιρό μια πολύ καλή λύση για να καλύψεις μια μεγάλη γκάμα αγορών με τον φθηνότερο δυνατό τρόπο. Στην Ελλάδα, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές τόσο σε πανελλαδικό επίπεδο όσο και σε τοπικό, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να αγοράσουμε προϊόντα ή υπηρεσίες με έκπτωση έως και 90%! Ποια είναι όμως αυτά τα sites και πως λειτουργούν; Χωρίζονται κυρίως σε δύο κατηγορίες:

Private shopping clubs.
Τα Private shopping clubs εστιάζουν κυρίως στα επώνυμα προϊόντα μόδας, σπιτιού και διακόσμησης ενώ συχνά θα βρεις και καλλυντικά, αρώματα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Οι προσφορές που έχουν “τρέχουν” για μερικές μόνο ημέρες και μπορείς να τις δεις μόνο αν κάνεις μια (δωρεάν) εγγραφή. Η διαδικασία αγοράς είναι όπως σε ένα κανονικό ηλεκτρονικό κατάστημα και συνήθως παρέχονται όλοι οι τρόποι πληρωμής, όπως πληρωμή με κάρτες, paypal ή αντικαταβολή. Η διαφορά με ένα κλασσικό ηλεκτρονικό κατάστημα πέραν των αποκλειστικών προσφορών που διαρκούν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, είναι ο χρόνος παράδοσης. Παρόλο που μπορεί να υπάρχουν προϊόντα που να είναι άμεσα παραδοτέα, σε αρκετές περιπτώσεις η παράδοση μπορεί να διαρκέσει έως και μερικές εβδομάδες. Όμως για την τιμή που κατάφερες να αγοράσεις ένα Gant, ένα Juicy Couture ή ένα Tommy Hilfiger η αναμονή αξίζει και με το παραπάνω!

Sites ομαδικών αγορών.
Στα sites αυτά θα βρεις καθημερινά deals με έκπτωση έως και 90%. Εστιάζουν κυρίως στις κατηγορίες των υπηρεσιών, της εστίασης και του φαγητού, του τουρισμού και των ταξιδιών αλλά συχνά θα βρεις και προϊόντα τεχνολογίας και άλλων κατηγοριών. Λειτουργούν με τη “δύναμη” των πολλών ενδιαφερομένων και έτσι μπορούν να εξασφαλίζουν πολύ χαμηλές τιμές. Υπάρχουν δηλαδή περιπτώσεις που ναι μεν αγόρασες κάτι αλλά τελικά η παραγγελία σου ακυρώθηκε και τα χρήματα σου επιστράφηκαν γιατί δεν συγκεντρώθηκε ο απαραίτητος αριθμός αγορών ώστε να ισχύσει η πολύ χαμηλή τιμή (αν και τελικά αυτό δεν συμβαίνει πολύ συχνά). Όμως και πάλι, τις τιμές που μπορεί να πετύχεις δεν θα μπορούσες να τις φανταστείς!

Σε όλες τις περιπτώσεις, τα sites προσφορών είναι ένας σημαντικός παράγοντας προς την κατεύθυνση της εξοικονόμησης χρημάτων! Και το καλό είναι ότι μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις συνδυαστικά με το Pigogo για ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση! Στον κατάλογο μας με τα συνεργαζόμενα καταστήματα, θα βρεις τα καλύτερα και τα πιο γνωστά sites προσφορών. Τσέκαρε τα, κάνε τις αγορές σου και κέρδισε διπλά!

Βρες παρακάτω links για μερικά από αυτά:

BrandsGalaxy

reGroup

Golden Brands

Ekdromi.gr

Happydeals

Dealsafari

Snatch

GoodDeals

Bestofferz

Donedeals

Deals365

Δες τα όλα εδώ!