Πόσο Saver είσαι;

Στο Pigogo, παίρνουμε την εξοικονόμηση χρημάτων πολύ σοβαρά, για αυτό και έχουμε δημιουργήσει επίπεδα εξοικονόμησης ή ,όπως τα λέμε αλλιώς, «σήματα» ώστε να επιβραβεύουμε τους χρήστες μας ανάλογα με το ποσό επιστροφής που συγκεντρώνουν.

Κάθε επίπεδο/σήμα κρύβει διαφορετικές εκπλήξεις και δώρα και σε βοηθά να εξοικονομείς ακόμα περισσότερα χρήματα!

Δες παρακάτω τι κερδίζεις σε κάθε επίπεδο:

 


Saver

Αυτό το επίπεδο μπορείς να το κατακτήσεις κάνοντας απλά την πρώτη σου αγορά μέσω του Pigogo. Μόλις αυτή η αγορά επιβεβαιωθεί από το κατάστημα, γίνεσαι Saver!
Εύκολο, ε;

 


Smart Saver

Μόλις συγκεντρώσεις 30€ επιστροφή στον λογαριασμό σου, θα ανακηρυχτείς ένας άξιος Smart Saver με πρόσβαση σε περισσότερα προνόμια και bonus 50% επιπλέον επιστροφή στην επόμενη αγορά σου!

 

 

Expert Saver

Θέλεις περισσότερα αποκλειστικά προνόμια; Θα τα έχεις μόλις συγκεντρώσεις 100€ επιστροφή στον λογαριασμό σου. Αυτό σημαίνει ότι θα είσαι πλέον ένας αχτύπητος Expert Saver, ενώ εμείς θα σε επιβραβεύσουμε με bonus 5€!

 


Super Saver

Για να ανακηρυχτείς Super Saver, θα χρειαστεί να συγκεντρώσεις 300€ επιστροφή! Μόλις τα καταφέρεις, εμείς θα σε επιβραβεύσουμε με bonus 10€ ενώ θα έχεις πλέον πρόσβαση σε ακόμα περισσότερα προνόμια!

 


Guru Saver

Για να γίνεις ο απόλυτος Guru της εξοικονόμησης χρημάτων, θα χρειαστεί να συγκεντρώσεις 1.000€ επιστροφή στον λογαριασμό σου στο Pigogo! Μόλις το πετύχεις, θα σε ανταμείψουμε αμέσως με ένα bonus 30€ ενώ τα προνόμια και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ…

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Κάνε τις αγορές σου από το Pigogo και γίνε ο Guru της εξοικονόμησης!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0