Παραγγέλνεις Deliveras; Μπορείς να κερδίζεις επιστροφή από κάθε παραγγελία σου!

Το ήξερες ότι μπορείς να παραγγέλνεις από το Deliveras.gr κερδίζοντας επιστροφή χρημάτων από κάθε παραγγελία; Αρκεί μόνο να την κάνεις μέσω του Pigogo.

 

Δες παρακάτω τα απλά 3 βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις:

 

ΒΗΜΑ 1Ο: Βρίσκεις το κατάστημα Deliveras μέσα στο site του Pigogo και κάνεις click στο «Μεταφορά στο κατάστημα», αφού πρώτα συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο Pigogo.

Σε περίπτωση που έχεις ξεχάσει τον κωδικό σου, μπορείς να ακολουθήσεις τη διαδικασία ανάκτησης κωδικού, πατώντας το «Σύνδεση» στο πάνω δεξί μέρος της σελίδας και ύστερα το «Ξέχασα το password».

 

ΒΗΜΑ 2Ο: Μόλις ανοίξει η αρχική σελίδα του Deliveras.gr, συμπληρώνεις τη διεύθυνσή σου για να δεις τα καταστήματα που κάνουν διανομή στην περιοχή σου. Επιλέγεις ένα από τα καταστήματα, ετοιμάζεις την παραγγελία και ακολουθείς τα βήματα για την ολοκλήρωσή της!

 

ΒΗΜΑ 3ο: Η αγορά καταγράφεται στον λογαριασμό σου στο Pigogo (εντός 2 λεπτών) καθώς και το ποσό της επιστροφής που κέρδισες!

 

Αυτό ήταν. Τόσο απλό!

Εσύ ακόμα παραγγέλνεις  από το Deliveras.gr χωρίς να παίρνεις επιστροφή χρημάτων; Μην χάνεις άλλο χρόνο. Άρχισε να κερδίζεις επιστροφή από σήμερα!