Επιστροφή από διακοπές. Ώρα να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου.

vegetables

Το καλοκαίρι σιγά σιγά αποσύρεται και μαζί με αυτό οι καλοκαιρινές άδειες. Ό,τι και να έκανες σίγουρα ήταν διαφορετικό από την καθημερινότητα. Μπορεί να έφαγες και να ήπιες παραπάνω από ότι έπρεπε. Μπορεί να ξενύχτησες ή να σε έκαψε ο ήλιος.
Όπως και να έχει η επιστροφή στην καθημερινότητα είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου.

Δες παρακάτω μερικές ιδέες και προτάσεις που μόνο καλό θα σου κάνουν.

Προσωπική φροντίδα
Μαλλιά, νύχια, μασάζ,  περιποίηση σώματος είναι μερικές «περιοχές» που καλό είναι να εστιάσεις. Κλείσε τα απαραίτητα ραντεβού μέσω του Funkmartini. Αγόρασε προϊόντα περιποίησης από καταστήματα όπως τα The Body Shop, Hair Way, EdHardy Style, Gleek.

Αδυνάτισμα & διατροφή
Βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής, super foods κάνουν αποδεδειγμένα καλό. Όλα αυτά θα τα βρεις σε μια μεγάλη γκάμα online φαρμακείων όπως Youpharmacy, Pharm24, Likepharmacy και άλλα. Δες τα όλα εδώ.
Όσο αφορά τη διατροφή, εστίασε περισσότερο σε σαλάτες, λαχανικά και τέτοιου είδους λιγότερο παχυντικές τροφές. Παράγγειλε online από καταστήματα όπως e-fresh.gr, MarketAthens και Mamashome.

Διακοπή καπνίσματος
Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεφορτωθείς το τσιγάρο. Βλάπτει την υγεία και το πορτοφόλι. Γιατί να μην να κάνεις μια δοκιμή με το RealQuit ή το Nobacco;

Γυμναστική και άθληση
Γράψου σε κάποιο γυμναστήριο, ξεκίνησε τρέξιμο ή οργανώσου στο σπίτι σου με αγορά κάποιου (πολύ)οργάνου γυμναστικής. Συνδύασε ευχαρίστηση με άσκηση βάζοντας στο πρόγραμμα σου ένα άθλημα όπως το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το τένις. Εύκολα θα βρεις online ότι χρειάζεσαι σε καταστήματα όπως Praktiker, TV-shop (όργανα γυμναστικής) και Cosmossport, Zakcret Sports, Sportgallery, Bodytalk, Spartoo (αθλητικά είδη).

Και φυσικά μη ξεχνάς να κάνεις τις αγορές σου μέσα από το Pigogo για να παίρνεις επιστροφή χρημάτων από κάθε αγορά!