Η ευκολία να ψωνίζεις από online supermarket

Η επίσκεψη στο supermarket αποτελεί μια τυπική εβδομαδιαία συνήθεια που συνήθως απαιτεί αρκετό χρόνο, ενέργεια και χρήματα.

Τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση των ηλεκτρονικών supermarket, η συνήθεια αυτή έχει αρχίσει να αλλάζει.. Γιατί λοιπόν να μην το δοκιμάσεις κι εσύ;

 

Γιατί να επιλέξω ένα online supermarket;

Τα πλεονεκτήματα του να αγοράζεις online τρόφιμα και προϊόντα βασικής ανάγκης είναι σίγουρα πολλά. Διάβασε παρακάτω τους 6 κυριότερους λόγους για τους οποίους το επιλέγουν άλλοι καταναλωτές και αξίζει να το κάνεις κι εσύ!

  1. Κερδίζεις χρόνο
    Ξέχνα πια το χαμό στους διαδρόμους και τις τεράστιες ουρές στα ταμεία! Μπορείς να κάνεις την παραγγελία σου όποτε εσύ θέλεις (24/7).
  1. Γλιτώνεις τις μετακινήσεις
    Ψωνίζοντας είδη supermarket online, γλιτώνεις τις κουραστικές μετακινήσεις και κερδίζεις άνεση και ξεκούραση – δεν χρειάζεται να σηκωθείς από τον καναπέ σου!
  1. Άμεση παράδοση (όπου και όποτε σε βολεύει)
    Η παράδοση των παραγγελιών γίνεται την ημέρα και ώρα που εσύ επιλέγεις ενώ μπορεί να γίνει ακόμα και αυθημερόν για περιοχές εντός Αττικής.
  1. Εξοικονομείς χρήματα
    Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα από μια τεράστια ποικιλία προϊόντων, να συγκρίνεις τις τιμές τους και να εκμεταλλευτείς τις καθημερινές προσφορές τους!
  1. Εύκολες αγορές
    Μπορείς να αποθηκεύεις τα προϊόντα που αγοράζεις συχνά για να τα εντοπίζεις και να τα αγοράζεις πιο γρήγορα την επόμενη φορά!
  1. Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής
    Πληρώνεις με όποιον τρόπο θέλεις: πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή και με μετρητά στον οδηγό που θα σου φέρει τα ψώνια!

 

Πώς θα παραγγείλω;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Δες τα 5 βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να κάνεις τις αγορές σου σε ένα online supermarket, όπως το e-Fresh.gr.

BHMA 1ο : Βρίσκεις το κατάστημα e-Fresh.gr μέσα στο site του Pigogo και μεταφέρεσαι σε αυτό κάνοντας click στο «Μεταφορά στο κατάστημα».

 

ΒΗΜΑ 2ο: Μόλις ανοίξει η ιστοσελίδα του e-Fresh.gr, πατάς πάνω στο «Εγγραφή» που βρίσκεται στο πάνω δεξί μέρος της κεντρικής σελίδας για να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό.

Στη συνέχεια, συμπληρώνεις όλα τα πεδία που απαιτούνται στη φόρμα που εμφανίζεται και ολοκληρώνεις την εγγραφή σου.

 

ΒΗΜΑ 3ο: Επιλέγεις το «Εισαγωγή Διεύθυνσης» στο πάνω μέρος της κεντρικής σελίδας.

Έπειτα συμπληρώνεις κανονικά τη διεύθυνση όπου θέλεις να σου αποσταλούν τα προϊόντα στο παράθυρο που εμφανίζεται.

 

ΒΗΜΑ 4ο: Αφού αποθηκεύσεις τη διεύθυνσή σου, επιλέγεις την ημέρα και ώρα που θέλεις να παραλάβεις τα ψώνια σου. Μπορείς να δεις τι διαθεσιμότητα υπάρχει και να κάνεις την κράτησή σου.

 

ΒΗΜΑ 5ο: Επιλέγεις αν θέλεις να συσκευάσεις τα προϊόντα σε πλαστικές σακούλες ή όχι και… είσαι έτοιμος! Τώρα μπορείς να πλοηγηθείς ελεύθερα στις σελίδες του καταστήματος, να βάλεις στο καλάθι σου τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και να ολοκληρώσεις την παραγγελία σου.

 

Αν λοιπόν θέλεις κι εσύ να κάνεις την καθημερινότητά σου πιο εύκολη, δοκίμασε την επόμενη φορά να κάνεις τα ψώνια του supermarket, online!

Εκτός από το e-Fresh.gr, θα βρεις και το online supermarket Yoda.gr από το οποίο μπορείς το ίδιο εύκολα και άνετα να κάνεις τα online ψώνια του supermarket από τον καναπέ σου!

Φυσικά μην ξεχνάς ότι για να κερδίζεις επιστροφή χρημάτων από κάθε αγορά σου, πρέπει να μεταφέρεσαι στο κατάστημα της επιλογής σου μέσα από το Pigogo.

ΞΕΚΙΝΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ!