Καλοκαιρινός Διαγωνισμός: 10 τυχεροί Pigogo-ers κάθε μήνα για 3 μήνες!

 Δέκα (10) τυχεροί ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΥΝ την επιστροφή χρημάτων τους κάθε μήνα!

Κάθε μήνα (έως και 31 Αυγούστου 2019), 10 τυχεροί διπλασιάζουν την επιστροφή χρημάτων που κέρδισαν από το Pigogo κατά τη διάρκεια του μήνα! Διάρκεια διαγωνισμού: 1 Ιουνίου 2019 έως και 31 Αυγούστου 2019.

⇨ Πώς μπορώ να πάρω μέρος στην κλήρωση;
Κάθε αγορά
που θα πραγματοποιείς μέσω του Pigogo κάθε μήνα, θα μετράει ως 1 συμμετοχή για την κλήρωση του συγκεκριμένου μήνα. Οπότε, όσες περισσότερες αγορές κάνεις από τα καταστήματα του Pigogo, αυξάνεις τις πιθανότητες να είσαι ένας από τους 10 τυχερούς Pigogo-ers του μήνα!

⇨ Τι θα κερδίσω;
Θα (ξανα)κερδίσεις το ποσό της επιστροφής που είχες συγκεντρώσει τον συγκεκριμένο μήνα! Για παράδειγμα, αν μέσα στον μήνα είχες κερδίσει €10 επιστροφή χρημάτων από αγορές που είχες κάνει, τότε θα κερδίσεις επιπλέον €10 στον λογαριασμό σου στο Pigogo!

⇨ Κάθε πότε γίνεται η κλήρωση;
Η κλήρωση πραγματοποιείται 45 ημέρες μετά την τελευταία ημέρα του μήνα που κληρώνεται. Ο λόγος που πραγματοποιείται τότε είναι γιατί οι αγορές που θα συμμετέχουν στην κλήρωση θα πρέπει να έχουν πρώτα επιβεβαιωθεί από τα ίδια τα καταστήματα.

⇨ Πώς θα ενημερωθώ αν έχω κερδίσει;
Οι νικητές κάθε κλήρωσης ενημερώνονται μέσω e-mail από την ομάδα του Pigogo ενώ η πίστωση του ποσού στον λογαριασμό τους στο Pigogo θα πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Όροι & Προϋποθέσεις Κλήρωσης:

  • Κάθε αγορά που πραγματοποιείται μέσω της υπηρεσίας του Pigogo κάθε μήνα, μετράει ως μία συμμετοχή στην κλήρωση του μήνα.
  • Ως έγκυρη συμμετοχή θεωρείται συμμετοχή/αγορά που έχει επιβεβαιωθεί από το κατάστημα.
  • Οι εγγραφές από το πρόγραμμα Tell a Friend δεν υπολογίζονται ως συμμετοχές στην κλήρωση.
  • Στο ποσό που πιστώνεται ως έπαθλο της κλήρωσης δεν υπολογίζεται η επιπλέον/bonus επιστροφή χρημάτων από προωθητικές ενέργειες του Pigogo (όπως ενέργειες που δίνουν διπλάσια επιστροφή) καθώς και η πρώτη αγορά ενός χρήστη.

Αν θέλεις λοιπόν να είσαι εσύ ένας από τους 10 τυχερούς Pigogo-ers, μην ξεχνάς να περνάς πρώτα από το Pigogo, πριν από κάθε online αγορά σου! Δες εδώ όλα τα καταστήματα!

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0