Οι εκπτώσεις ήρθαν, η επιστροφή χρημάτων παραμένει!

Pigogo Εκτώσεις Επιστροφή Χρημάτων
Εκπτώσεις & Επιστροφή Χρημάτων

Ως γνωστό τα οικονομικά δεδομένα είναι στενά για όλους. Όμως δεν μπορούμε να σταματήσουμε να αγοράζουμε. Είτε γιατί έχουμε κάποια προσωπική ανάγκη είτε γιατί χρειάζεται να κάνουμε κάποιο δώρο, είτε γιατί μια στις τόσες μας αξίζει να ξοδέψουμε λίγο παραπάνω…

Η περίοδος των εκπτώσεων είναι μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να κάνουμε τις αγορές μας και να εξοικονομήσουμε χρήματα. Η εκπτωτική περίοδος του καλοκαιριού ξεκίνησε και θα διαρκέσει από 11 Ιουλίου έως 31 Αυγούστου 2016. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα μας προσφέρουν μια τεράστια γκάμα προϊόντων με δυνατότητα εξοικονόμησης έως και 80%.

Παράλληλα, οι αγορές μας μπορούν να γίνουν ακόμα ποιο έξυπνες κερδίζοντας και επιστροφή χρημάτων επιπλέον της όποιας έκπτωσης! Πως; Σε 3 πολύ απλά βήματα:

  1. Μπαίνουμε πρώτα στο www.pigogo.gr και βρίσκουμε το κατάστημα που θέλουμε να κάνουμε την αγορά μας
  2. Κάνουμε κλικ στο κουμπί «Μεταφορά στο κατάστημα» που θα βρούμε στην σελίδα του καταστήματος και μεταφερόμαστε στο κατάστημα
  3. Αγοράζουμε κανονικά στο κατάστημα τα προϊόντα που θέλουμε και κερδίζουμε επιστροφή χρημάτων!

Εκατοντάδες καταστήματα μέσα από τον κατάλογο του Pigogo προσφέρουν εκπτώσεις. Ενδεικτικά:

Myshoe: εκπτώσεις έως -70%
Cosmossport: εκπτώσεις έως -50%
Factory Outlet: εκπτώσεις έως -80%
Melinamay: εκπτώσεις έως -60%
Optofashion: εκπτώσεις έως -50%
E-oro: εκπτώσεις έως -70%

Στη σελίδα «Αγορές» στο www.pigogo.gr θα βρούμε τις αγορές που έχουν γίνει από τα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα και το ποσό της επιστροφής που κερδίσαμε!