Γίνε influencer του Pigogo!

 

Ανέβασε story ή post στο προφίλ σου στο Instagram ή στο Facebook από τις πρόσφατες αγορές που έκανες στα καταστήματά μας κάνοντας mention το Pigogo!

 

Κέρδισε χωρίς κλήρωση διπλάσια επιστροφή χρημάτων σε όλα τα καταστήματα του Pigogo για 3 ημέρες τον Δεκέμβριο για να προλάβεις να κάνεις όλα τα χριστουγεννιάτικα ψώνια σου με ακόμα μεγαλύτερο όφελος.

Επιπλέον, 10 τυχερές θα κερδίσουν από μία 6ευρη δωροεπιταγή από το ΑΒ Eshop.

 

Ακολούθησε τα 3 βήματα:

 

1) Φωτογράφησε ή βγάλε video τα προϊόντα από τις online αγορές που έκανες τελευταίως στα καταστήματα του Pigogo. Κάνε το δικό σου unboxing ή δημιούργησε το video/τη φωτογραφία που εσύ θέλεις και δείξε στους φίλους σου και σε εμάς τι αγόρασες!

2) Ανέβασέ το στο προφίλ σου στο Instagram ή στο Facebook και κάνε μας mention (tag)! Αν το επιθυμείς, μπορείς επιπλέον να γράψεις κάτι σχετικό με αυτή την αγορά ή γενικότερα για το Pigogo!

3) Συγχαρητήρια! Μόλις έγινες influencer του Pigogo!

Μπορείς να κάνεις όσες αναρτήσεις θέλεις έως και την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020.

 

Τι γίνεται μετά;

 

Μόλις η ομάδα μας δει την ανάρτησή σου, θα επικοινωνήσει μαζί σου μέσω μηνύματος προκειμένου να μας δώσεις το e-mail που χρησιμοποιείς στο Pigogo και για να ρυθμίσει οτιδήποτε χρειάζεται από εκεί και πέρα για να κερδίσεις τη διπλάσια επιστροφή χρημάτων αλλά και για να μπεις στην κλήρωση για τις 10 δωροεπιταγές AB Eshop.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα έπαθλα

 

Όλοι οι συμμετέχοντες στην ενέργεια κερδίζουν αυτομάτως διπλάσια επιστροφή χρημάτων σε όλα τα καταστήματα του Pigogo για 3 ημέρες, από την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020.

Κάθε ανάρτησή σου ισοδυναμεί με 1 συμμετοχή στην κλήρωση των 10 δωροεπιταγών ΑΒ Eshop (αξίας 6€ η κάθε μία). Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ενώ οι 10 νικητές θα ειδοποιηθούν την ίδια ημέρα με μήνυμα από το Pigogo. Ως έγκυρες θα θεωρηθούν όλες οι αναρτήσεις που δημοσιεύτηκαν μεταξύ Τετάρτης 25 Νοεμβρίου και Τρίτης 8 Δεκεμβρίου 2020.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

Για να γίνεις influencer του Pigogo θα πρέπει:

• Το προφίλ σου να είναι public/δημόσιο προκειμένου να μπορέσουμε να εντοπίσουμε τη δημοσίευσή σου

• Το περιεχόμενο της ανάρτησής σου να μην είναι προσβλητικό ή και παραπλανητικό προς το Pigogo ή προς οποιοδήποτε συνεργαζόμενο κατάστημα

 

Έχεις απορίες ή θέλεις περισσότερες ιδέες;

 

Κανένα πρόβλημα! Στείλε μας e-mail στο help@pigogo.gr με θέμα «Influencer του Pigogo» και θα σου απαντήσουμε εντός 24 ωρών.