Και επιστροφή χρημάτων και κουπόνια και προσφορές!

Tο Pigogo είναι ο απόλυτος προορισμός σου για να εξοικονομείς πραγματικά χρήματα- όχι πόντους- από τις online αγορές σου μέσω της επιστροφής χρημάτων. Σου δίνουμε όμως ακόμα περισσότερα! Στην σελίδα του καταστήματος θα βρεις και εκπτωτικά κουπόνια και ειδικές προσφορές για να εξοικονομήσεις κι άλλο!

coupons-offers

Κουπόνια:

coupons
Θα τα βρεις στη σελίδα του καταστήματος κάτω από την πληροφορία για την επιστροφή χρημάτων. Πολύ απλά κάνε κλικ στο κουμπί «ΔΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ» για να δεις τον κωδικό του κουπονιού. Αντέγραψε τον κωδικό ή σημείωσε τον και χρησιμοποίησε τον στο καλάθι αγοράς του καταστήματος προκειμένου να πάρεις την έκπτωση που δίνει το κατάστημα. Φυσικά μη ξεχάσεις να συνδεθείς στο Pigogo ώστε εκτός από την έκπτωση μέσω του κουπονιού να πάρεις και επιστροφή χρημάτων για την αγορά σου!

Προσφορές:

offers
Ομοίως στην σελίδα του καταστήματος συγκεντρώνουμε και ενημερώνουμε για ειδικές προσφορές που είναι διαθέσιμες στο κατάστημα. Εφόσον σε ενδιαφέρει η προσφορά κάνε κλικ στο κουμπί «Μετάβαση στο κατάστημα» για να μεταφερθείς στο κατάστημα και να κάνεις την αγορά σου. Μη ξεχάσεις να είσαι συνδεδεμένος στο Pigogo για να πάρεις και επιστροφή χρημάτων με την αγορά σου!

Στο Pigogo μπορείς εύκολα να εντοπίσει  ς τα εκπτωτικά κουπόνια και τις διαθέσιμες προσφορές χρησιμοποιώντας τα φίλτρα στο αριστερό μέρος της σελίδας.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0