Επιστροφή στο σχολείο, σχολή, γραφείο με έξυπνες αγορές.

back2school_pigogo_blog

Μπορεί στις διακοπές να το έριξες λίγο έξω όσον αφορά τα έξοδά σου, πλέον όμως επέστρεψες στην πραγματικότητα και σε κατάσταση εξοικονόμησης σχετικά με τις αγορές σου. Πόσο μάλλον όταν η επιστροφή στο σχολείο, τη σχολή ή το γραφείο σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις αναγκαστικές αγορές για τη νέα σεζόν. Κάνε το τουλάχιστον έξυπνα!

Μερικές προτάσεις και συμβουλές:

  • Οργάνωση: κατέγραψε τις ανάγκες σου. Σκέψου τι χρειάζεσαι και κάνε μια λίστα. Βάλε σε προτεραιότητα την λίστα σου.
  • Έρευνα: φυσικά ψάξε online. Στο Internet θα βρεις χιλιάδες επιλογές από πάρα πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα. Βρες ποιο κατάστημα προσφέρει την καλύτερη τιμή για τα προϊόντα που θέλεις να αγοράσεις. Ανακάλυψε πιθανές προσφορές, εκπτώσεις ή εκπτωτικά κουπόνια.
  • Διαθεσιμότητα & Μεταφορικά: εκτός από τις τιμές ανά αντικείμενο, αν αγοράσεις online, μην παραλείψεις να υπολογίσεις και το κόστος των μεταφορικών αλλά και τον χρόνο παράδοσης ώστε να έχεις τα προϊόντα σου στην ώρα τους. Για τον ίδιο λόγο τσέκαρε ότι τα προϊόντα που θες είναι διαθέσιμα.
  • Τρόποι πληρωμής: πριν κάνεις την αγορά, τσέκαρε και συνυπολόγισε και τους τρόπους πληρωμής. Από κατάστημα σε κατάστημα, μπορεί να ισχύουν επιπλέον χρεώσεις ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που θα επιλέξεις (π.χ. κάρτα, αντικαταβολή κλπ.).
  • Συνδύασε αγορές: μπορεί να έχεις βρει τα προϊόντα που θες σε πολλά διαφορετικά καταστήματα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις συμφέρει να τα συγκεντρώσεις σε λίγα ή σε ένα. Και αυτό γιατί τα περισσότερα καταστήματα προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά για αγορές από κάποιο ποσό και πάνω.
  • Αγορές με επιστροφή χρημάτων: αφού έχεις καταλήξει και είσαι έτοιμος για τις αγορές σου, επιβάλλεται να περάσεις από το Pigogo ώστε να πάρεις και επιστροφή χρημάτων από τις αγορές που θα κάνεις. Η διαδικασία είναι απλή: ξεκίνα με μια δωρεάν εγγραφή, βρες τα καταστήματα από τα οποία θα αγοράσεις, μπες σε αυτά και κάνε κανονικά τις αγορές σου και πάρε επιστροφή σε πραγματικά χρήματα και όχι πόντους ή δωροεπιταγές!

Στο Pigogo θα βρεις πάρα πολλά καταστήματα με είδη όπως σχολικά, τσάντες, γραφική ύλη, χαρτικά, βιβλία, είδη γραφείου, τεχνολογία, είδη σπιτιού και λευκά είδη, έπιπλα. Μερικά καταστήματα για να τσεκάρεις: E-shop.gr, Public, Media Markt, Plus4u, Greekbooks, Myshoe.gr, Spartoo, Maison Marasil, ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ, Eastpak και πολλά άλλα!

Καλές έξυπνες αγορές 🙂