iPhone mania και άλλες συμβουλές για smartphones!

iPhone7Plus

Το νέο Apple iPhone 7 και 7 Plus κυκλοφορεί από 23 Σεπτεμβρίου και στην Ελλάδα και όπως πάντα πολλοί θα το αγοράσουν ενώ ακόμα περισσότεροι θα το ήθελαν αλλά λόγω τιμής θα το αναβάλλουν για άλλη ώρα ή απλά θα συμβιβαστούν με κάτι άλλο.

H Apple έχει γράψει ιστορία με το κινητό αυτό το οποίο έχει καταφέρει πωλήσεις πάνω από 1 δισεκατομμύριο κομμάτια! Το νέο iPhone 7 έρχεται σημαντικά αναβαθμισμένο με ένα Home Button με τεχνολογία 3D Touch, είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, γρηγορότερο επεξεργαστή και κάμερα 12MP με optical image stabilization!

Είναι γνωστό ότι η τιμή λιανικής είναι ίδια σε όλα τα καταστήματα χωρίς εκπτώσεις. Έτσι οι περισσότεροι εστιάζουν στο πως θα μπορέσουν να το αποκτήσουν με την λιγότερη αναμονή. Όμως, υπάρχει τρόπος να το αποκτήσεις και με λιγότερα λεφτά και μάλιστα όχι με έκπτωση αλλά με επιστροφή χρημάτων! Πολύ απλά μπορείς να το αγοράσεις από κάποιο συνεργαζόμενο με το Pigogo κατάστημα και θα πάρεις επιστροφή!

Ήδη όλες οι εκδόσεις του iPhone 7 και iPhone 7 Plus είναι διαθέσιμες  στα καταστήματα Public και Media Markt ενώ σταδιακά ακόμα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα θα το έχουν στα ράφια τους.

Η κυκλοφορία του iPhone 7 επηρεάζει γενικά τις τιμές και των άλλων κινητών, τόσο τις προηγούμενες εκδόσεις iPhone αλλά και smartphones άλλων εταιριών. Ήδη «τρέχουν» προσφορές στο iPhone 6 αλλά και σε άλλες μάρκες όπως Samsung, Sony, LG. Στο Pigogo θα βρεις δεκάδες καταστήματα τεχνολογίας από όπου μπορείς να αγοράσεις το νέο σου smartphone με επιστροφή! Δες τα όλα εδώ!

Αν δεν είσαι μέλος, ξεκίνησε με μια δωρεάν εγγραφή.