Οι 5 αλλαγές που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομείς ακόμα περισσότερο..!

 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αποταμίευσης, το Pigogo προχώρησε σε 5 αλλαγές και βελτιώσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξοικονομείς όχι μόνο περισσότερα …αλλά και γρηγορότερα!

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

  1. Η πληρωμή των επιστροφών σου θα γίνεται πλέον πολύ πιο γρήγορα, σχεδόν στον μισό χρόνο σε σχέση με πριν!
  2. Οι πληρωμές σε τράπεζες Alpha Bank και Πειραιώς θα γίνονται χωρίς έξοδα ή επιπλέον χρεώσεις, ακόμα και από 5€! Μέχρι τώρα, αυτή η δυνατότητα υπήρχε μόνο σε τραπεζικούς λογαριασμούς τράπεζας Eurobank. Στους VIVA Wallet λογαριασμούς, όλες οι πληρωμές γίνονται ανέξοδα από το πρώτο ευρώ!
  3. Επειδή καταλαβαίνουμε ότι είναι αδύνατον να θυμάσαι όλα τα καταστήματά μας, το νέο browser extension του Pigogo, το Pigogo ALERT!, θα σε βοηθάει να μην χάνεις επιστροφή χρημάτων από καμία αγορά σου! Εγκαθιστώντας το Pigogo ALERT! στον browser σου, μπορείς να ενημερώνεσαι (μέσω ενός διακριτικού pop-up) κάθε φορά που επισκέπτεσαι ένα από τα καταστήματα του Pigogo, ενώ θα μπορείς να βρίσκεις όλες τις διαθέσιμες προσφορές ή κουπόνια του συγκεκριμένου καταστήματος. Το Pigogo ALERT είναι διαθέσιμο σε Chrome και Firefox browsers!
  4. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα του Pigogo έχουν ξεπεράσει τα 440 και καλύπτουν όλους τους κλάδους online αγορών! Οτιδήποτε ψάχνεις online, θα το βρεις στο Pigogo! Υπάρχει ακόμα και κατάστημα για όσους κάνουν συλλογή από… νομίσματα!
  5. …και οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ! Εκτός από τις 31 Οκτωβρίου (που όλοι οι χρήστες θα πάρουν διπλή επιστροφή χρημάτων από όλες τις αγορές που θα πραγματοποιήσουν από το Pigogo!), ο Νοέμβριος κρύβει πολλές ακόμα εκπλήξεις! Αν δεν θέλεις να τις χάσεις, προτείνουμε να ενεργοποιήσεις την επικοινωνία μας μέσω Newsletter (αν δεν το έχεις κάνει ήδη!) μέσα από τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου. Stay tuned λοιπόν… ?

 

Αν θέλεις να δεις όλα τα καταστήματα που είναι διαθέσιμα στο Pigogo, θα τα βρεις εδώ!

Αν δεν ξέρεις πως μπορείς να πραγματοποιείς αγορές από το Pigogo και να κερδίσεις επιστροφή χρημάτων, κανένα πρόβλημα, ρίξε μία ματιά εδώ!

Καλές αγορές και καλή αποταμίευση!